Povesteanoastra.ro


• Povesteanoastra.ro (asemanator: Baiatdecartier.ro) este un joc masiv RPG (Role Play Game), online multiplayer gratuit.

- Intra intr-o lume a strazilor, crimelor si haosului, in lumea de dupa blocuri unde numai cei mai puternici supravietuiesc. Toti jucatorii inregistrati interactioneaza intre ei intr-o simulare a “vietii de cartier”, mafia zilelor noastre se regaseste virtual in acest joc.

- Jucatorii au la dispozitie o suma de bani de pornire pe care trebuie sa o inmulteasca si sa-si cumpere arme pentru a creste in putere.
Un aspect important in joc il constituie click-urile (gangsterii acumulati) fara de care utilizatorul nu poate cumpara armele deci nu poate sa-si sporeasca puterea.

- Click-urile devin astfel esentiale pentru jucator dar si pentru joc deoarece link-ul de click este dat de catre jucatori altor utilizatori de internet promovandu-se astfel mai departe jocul.

• Iti poti allege cariera pe care o vei urma Smile:

- Baiat de Cartier intr-un oras de provincie dar cu ambitii de a deveni intr-o zi cel mai temut si respectabil cap al mafiei din toata tara.
- Afacerist marunt de cartier dar care viseaza sa ajunga intr-o zi cel mai bogat om si poate chiar si Presedinte.
- Sau poti allege cariera de Politist punandu-te in slujba legilor sau in slujba mafiei.
Totul depinde de tine. Tu esti personajul principal din aceasta lume a cartierului.

- In acest joc ai ajuns in locul unde banii si respectul te tin in viata! Aici, in lumea cartierelor, trebuie sa fi tare, sa fi respectat, sa ai bani si putere si sa ai multi prieteni cu care sa-ti intemeiezi o gasca pentru a putea supravietui!
Nimeni nu supravietuieste singur Smile!

Adresa site : Click !

joc browser cu mafie

1 comentarii:

mafiaon spunea...

Salut,
Te invit sa intrii pe http://www.mafia.com , un joc online cu premii in bani,
nu necesita nicio descarcare sau vreo activare pe mail.
Trebuie doar sa te inregistrezi si atat, nu ai nimic de pierdut.
Si daca jocul te atrage atunci vei juca pentru premiile care sunt
puse la bataie pe diferite criterii. Ajuta site-ul si vei putea deveni chiar
administrator al jocului primind astfel o parte din profit.
Te astept sa te inregistrezi macar.
Cu respect

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.