Ikariam.ro

ikariam joc online

- Ikariam se joaca din browser si nu este nevoie sa se instaleze nimic pe calculator, trebuie doar sa va faceti un cont.

- La fel ca la(de exemplu) Triburile si la Ikariam jocul este continuu, adica continua si atunci cand nu sunteti online, nu exista adversari artificiali, fiecare natiune este controlata de cate un jucator real.

- Deosebit fata de restul jocurilor online de strategie, la Ikariam este faptul ca sunteti asezati pe o insula impreuna cu alti 10 jucatori.

- Fiecare insula are permanent doua dintre resursele care va trebuiesc, este vorba de lemn si inca o resursa data aleator de catre joc, poate fi vin, sulf, marmura sau cristale. Cele doua resurse sunt comune pentru cei 10 jucatori de pe insula. Fiecare resursa va trebuie la cate ceva insa pana la urma veti avea nevoie toate cele 5 resurse din joc, cele 3 pe care nu le aveti pe insula le puteti face rost prin negot sau prin jafuri. Pentru a avea mai mult lemn este necesar sa cresteti nivelul la Moara de lemne insa acesta se face prin donatii ale celor 10 jucatori de pe insula.

- Unii doneaza altii nu, aici este tot farmecul Smile.
In Ikariam se pot creea aliante si jocul are multe niveluri. Puteti cuceri alte orase, fie de pe insula vostra fie de pe alte insule.

- Grafica categoric este frumoasa insa ca strategie deocamndata Ikariam mi se pare mai slab.
Deocamdata vad ca sunt deja 9 lumi, se pare ca va avea succes si acest joc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.