Managerzone.ro

managerzone
ManagerZone.ro

Descriere ManagerZone in Romana

ManagerZone este un manager urias, cu multi jucatori, care permite miilor de utilizatori sa se infrunte intr-un manager interactiv, la nivel mondial. Puteti accesa echipa dumneavoastra cu browser-ul sau cu telefonul mobil. Meciurile din liga se joaca de doua ori pe saptamana si puteti oricand sa modificati echipa. Provocati-va prietenii sau echipele de top, jucati in cupe sau discutati cu ei sau cu altii pe forum.

Caracteristici :

- Inscrieti-va in liga!

Porniti in liga de jos si luptati-va pentru accederea in ligile superioare cu echipe din tara dumneavoastra. Trebuie sa fiti indraznet, siret si in acelasi timp un bun tactician pentru a va croi drum spre varf sezon dupa sezon.

- Meciuri in format 3D

Vizionati meciurile echipei dumneavoastra in format 3d. Derulati inainte, inapoi, puneti pauza si mutati camera cum doriti in asa fel incat sa nu pierdeti nici o secunda de actiune. Urmariti de asemenea meciurile rivalilor sau ale prietenilor!

- Antrenati-va jucatorii spre succes!

Antrenati-va jucatorii la 11 caracteristici diferite, in conformitate cu nevoile, tacticile si stilul dumneavoastra. Urmariti-le progresul si angajati antrenori pentru a grabi procesul. Nu uitati sa recrutati si sa antrenati juniori pentru a va asigura viitorul!

- Cumparati si vindeti jucatori pentru a construi o echipa puternica!

Cumparati jucatori de pe tot globul. Cautati-i dupa criteriile dorite si duelati-va cu ceilalti manageri pentru ei. Vindeti jucatorii de care nu aveti nevoie si strangeti bani pentru a cumpara jucatori mai valorosi.

- Discutati despre joc pe forum!

Aratati-va calitatile si schimbati secrete despre joc pe forum. Discutati despre sporturi si jocuri cu manageri din toata lumea!

Adresa site-ului : Click aici !

joc browser simulator fotbal

1 comentarii:

Kittie spunea...

http://www.anno1777.com/index.php?i=82958 si acesta este un joc in browser dar are avantajul de a putea schimba monedele virtuale in bani reali (euro)

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.