Baiatdecartier.ro

jocuri browser online baiatdecartier
Baiatdecartier.ro

- Nume:
Baiat de Cartier
- Adresa: www.baiatdecartier.ro
- Tipul jocului: Actiune - Mafie
- De descarcat: NU
  • Calificari:
Design frumos, afiliat jocului mai mare povesteanoastra.ro, usor de jucat, jucatori mai putini ca pe jocul mama, limita de agenti pe zi, atacuri, ucideri , spionaj, fabrici de arme...

  • Descrierea jocului:
Baiat de cartier are acelasi concept de baza ca al jocului povesteanoastra.ro, totul se desfasoara intro lume plina de mafie, unde nu poti supravietui singur. In joc se pot creea gasti de useri, aliante si dusmanii. Scopul principal al jocului este sa cresti cat mai mult in rank in putere si agenti. Agenti reprezinta numarul de voturi pe care le primesti pe un link propriu, iar puterea se poate cumpara de la magazine. Poti calatori din oras in oras cu trenul iar daca esti un mic afacerist poti face comert cu droguri, coniac, si alte marfuri scumpe. Pe parcursul jocului vor exista jucatori mai mari care te vor ataca pentru bani si putere uneori te pot chiar omora pentru reputatie. Gloantele sunt o cheie a jocului fara ele, esti un om al strazii, nu-ti poti ataca si nici omora adversarii. Cel mai profitabil loc de unde se pot lua gloante pe gratis este gasca care detine un anumit numar de fabrici.

  • Date din joc:
Cand te inscrii ai la dispozitie 3 caractere: Afacerist, Baiat de cartier sau Agent SRI, fiecare avand beneficiile proprii:

Afacerist - Armele de la magazin sunt cu 5% mai ieftine.
Baiat de Cartier - Totul este cu 5% mai puternic.
Agent SRI - Primesti 150 RON/ora direct in banca ca salariu de la stat
*agentii SRI nu pot ataca alti Agenti SRI.

Un Videoclip de pe YouTube ca sa va faceti o idee despre joc:

3 comentarii:

Lil FreeK spunea...

Salut,
Te invit sa intrii pe http://www.mafiaon.com , un joc online cu premii in bani,
nu necesita nicio descarcare sau vreo activare pe mail.
Trebuie doar sa te inregistrezi si atat, nu ai nimic de pierdut.
Si daca jocul te atrage atunci vei juca pentru premiile care sunt
puse la bataie pe diferite criterii. Ajuta site-ul si vei putea deveni chiar
administrator al jocului primind astfel o parte din profit.
Te astept sa te inregistrezi macar.
Cu respect,
Admin MafiaON!

Anonim spunea...

cel mai tare joc

Anonim spunea...

este beton

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.