Zoomumba.ro

jocuri browser zoomumba

Zoomumba este un joc browser in care trebuie sa va construiti propria gradina zoologica. Totu incepe de la zero cu un spatiu relativ mic in care trebuie in decursul timpului sa va dezvoltati o gradina zoologica atat frumoasa si plina de animale cat si profitabila.

Partea financiara este prezenta si in acest tip de site, un lucru important fiinda determinat de cati oameni vin sa va viziteze gradina zoologica, deci de cat de multe bilete vindeti si cati bani incasati.

Banii luati din bilete si din produsele vandute prin intermediul magazinelor pe care trebuie sa le plasati prin gradina zoologica sunt necesari pentru a achizitiona animale noi, custi mai rezistente, decoratiuni care va pot infrumusetea gradina zoologica sau mancare si apa pentru animale.

De asemenea este foarte important sa intrati periodic pe site pentru a va hrani animalele ca sa nu moara de foame. Dupa ce va dezvoltati indeajuns puteti sa va angajati un om care va face treaba asta fara ca dvs. sa mai trebuiasca sa intrati pe site atat de des.

Ca dezavantaj al acestui joc va pot spune ca devine plictisitor dupa o perioada relativ scurta, nu mai aveti cum sa cumparati atat de usor animale, trebuie mereu sa faceti aceleasi actiuni plictisitoare dar necesare pentru intretinerea spatiului si a animalelor.

Adresa siteului este:
Spor la joc ! ZooMumba in Romana - joc browser online

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.