Triburile.ro

triburile

joc browser online triburileTriburile.ro

- Nume:
Triburile
- Adresa: www.triburile.ro
- Tipul jocului: Strategie
- De descarcat: NU
- Calificari: Grafia frumoasa, bine dezvoltat, bine gandit pe scheme de joc, posiblitatea de a rezerva sate in cadrul tribului, trofee, forum intern pentru fiecare trib, runde speed, pagina de ajutor, arme pentru paladin, viteza de incarcare foarte buna.

  • Descrierea jocului:
Triburile este un joc online de strategie ce se poate juca direct din browser fara a mai fi nevoie de a descarca nimic. Scopul jocului este sa cresti in puncte atat ca jucator individual cat si ca trib. Orice jucator isi poate infiinta un trib si poate invita alti membri alaturi de care sa isi faca aliati sau dusmani. La inceput toata lumea primeste un sat slab dezvoltat avand posibilitatea sa-l ridice si sa-si aleaga singuri calea pe care vor urma: jucator agresiv (cel care face numai trupe de atac), jucator defensiv (numai trupe de aparare) si jucator ganditor (trupe mixe).

  • Date din joc:
Intrucat am jucat multa vreme acest joc o sa va spun care sunt cele mai importante trupe atat pentru atac cat si pentru aparare:

Sa incepem cu trupele de aparare:
Lancerii: luptatori foarte buni contra cavaleriei usoare
Luptatori cu spada: foarte buni contra Luptatorilor cu Toporul
Arcasul: destul de bunicel atat contra cavalerilor dar si a luptatorilor cu toporul.
Mai este inca o trupa foarte buna in aparare dar pe care nu v-o recomand datorita costurilor : Cavaleria grea

Trupele de atac:
Cavaleria usoara: foarte buna pentru jefuit datorita rapiditatii sale
Luptatori cu Toporul: destul de buni in atac, slabi la jefuit
Arcas calare: bun contra arcasilor din aparare

Trupe de asalt:
Catapulta: foarte buna pentru ca iti da posibilitatea sa alegi carei cladiri doresti sa-i scazi nivelul
Berbec: distrug doar ziduri

Un Videoclip de pe YouTube ca sa va faceti o idee despre grafica:

7 comentarii:

Anonim spunea...

Misto triburile.. chiar acum il joc si eu

Admin spunea...

Da e frumos insa la un moment dat te plictisesti de el din pacate :|

Anonim spunea...

bai eu joc o grama de browser game dar nu ma pot plictisi

Anonim spunea...

Am jucat ww2 de la playcomet. Acum am ajuns la anno1777, care este destul de complex si ai posibilitatea sa castigi si bani reali daca te dezvolti. Intrarea se face pe baza de invitatie. Puteti incerca aici:http://www.anno1777.com/index.php?i=203333

Anonim spunea...

Loll ce mapa buna.....:|.....e buna rau mapa da si satele tale..nota 10:)

Anonim spunea...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Requiem696 e cel mai bun joc de browser..il recomand

Anonim spunea...

de acord cu admin-ul...chiar te plictisesti... si eu am jucat grepolis... ma rog..teoretic inc amai joc..dar deja...m-am plafonat..devine boring...

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.