Trophy manager

trophy manager online

Astazi vreau sa va prezint jocul care imi place cel mai mult dintre toate jocurile pe care le-am incercat. Pe langa faptul ca intru in fiecare saptamana pe el sa-mi aranjez si sa cumpar jucatori pentru echipa mea de fotbal, e singurul joc de ca nu ma pot plictisi.

Trophymanager este un manager de fotbal online si gratuit. Aici fiecare isi poate face un cont gratuit, are si limba romana dar si liga 1. Daca alegeti sa jucati cu echipa in liga 1 in romania, mai intai va da in liga 7, va dati seama cati jucatori romani sunt daca s-a ajuns pana la liga 7. De aici e datoria voastra sa avansati cat mai sus pana la liga 1.

Eu am cont inca din sezonu 7, acum e sezonu 26, iar un sezon tine 3 luni asta inseamna ca eu joc de vreo 3 ani, dar de atunci pana acum am schimbat cateva echipa pana m-am stabilit cu una in alta tara, azerbaijan, din cauza ca in romania e foarte greu sa ajungi in primele ligi ca sa poti juca si tu in afara, aici in azerbaijan sunt mai putine echipa si eu sunt in liga 1.

Sa va mai spun cateceva despre joc: Fiecare echipa are un numar de aproximativ 20 de jucatori la inceput, jocul se joaca in timp real, meciurile au loc la ora 6 a romaniei si se joaca dupa programul urmator:
- luni actualizare de finainte, in fiecare luni se platesc salariile jucatorilor, costurile de intretinere a stadionului, luati bani din vanzari si dobanda, pe scurt se trage linie si se face bilantul saptamanal. Daca sunteti in cupa tot lunea se joaca si un meci de cupa.
- marti are loc antrenamentul jucatorilor unde fiecare jucator va evolua sau va scadea in calitati. Daca aveti jucatori tineri in echipa pana in 28 de ani ei vor creste, de la 28 de ani in sus deja incep sa le scada calitatile si sa devina mai slabi si tot mai batrani.
- miercuri are loc primu meci din saptamana si e un meci de liga. Dupa cum v-am spus se joaca la ora 6 a romaniei
- joi au loc meciuri amicale, daca aveti vreun prieten in joc sau vreti sa vedeti cum se descurca echipa voastra contra altei echipe din trophtmanager puteti sa-i dati invitatie de joc amical si daca accepta se planifica un meci pentru joi. Tot joi apar si robotzii de la creativemonkeyz, asta ca sa nu uitati ;))) .
- vineri are loc al 2-lea meci de liga din saptamana.
- sambata e momentul cel mai asteptat al saptamanii, vine se extrag juniori, in functie de cate de mare aveti academia de tineret(se poate mari de la 0 la 10 din stadion) veti primi jucatori de la 1 la 3 si cu diferite puncte de recomandare, e interesant sambata pentru ca de fiecare data speri sa-ti pice un jucator de rating 5, care e ratingul mare si mereu pica de 2 si ceva.
- duminica se incheie saptamana cu un meci din liga, in total sunt 3 meciuri de liga pe saptamana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.