Jocuri gratis online fara download

jocuri fara download

Daca aveti ceva timp liber si vreti sa vi-l ocupati jucand un joc sau facand o activitate interesanta si distractiva, jocurile browser sunt solutia la problema dvs. Un joc in browser se poate juca avand doar o conexiune la internet fara a fi nevoie sa descarcati vreun fisier.

Jocurile fara download nu presupun descarcarea vreunui fisier si se joaca direct pe internet. Ele sunt multyplayer, adica multi jucatori reali ca tine se bat ca sa ajunga primii in clasament. Printre aceste jocuri eu am incercat triburile, povestea noastra si trophymanager, de ultimul tocmai am creat o recenzie in care va prezint cele mai bune strategii si cateva tips-uri cum sa jucati mai bine, ca tot nu am spus trophy manager, poate va dati seama dupa numa, dar daca nu va dati seama e este un manager online de fotbal in care aveti o echipa si trebuie sa deveniti cel mai bun, in al doilea, povestea noastra sunteti un baiat de cartier, afacerist sau agent sri in functie de preferintele fiecaruia si trebuie sa deveniti cel mai respectat om din cartier atat ca bani cat si ca putere. Iar primu joc de care am specificat si pe care l-am introdus in lista celor ca mi-au placut este triburile, un joc de strategie unde aveti un sat si trebuie sa va dezvoltati un imperiu. Pot sa spun ca am pierdut ore, zile si chiar saptamani intregi pe acest joc, pe de-o parte vi-l recomand pentru ca e foarte frumos si puteti forma o comunitate de care sa va fie dor dar pe de alta parte nu vi-l recomand pentru ca provoaca dependenta si la un moment dat deveniti legat de jos si nu mai puteti sta o zi fara sa intrati pe el.

Ca orice joc browser dezavantajul lor este ca devin plictisitoare dupa o vreme, eu in afara de trophy manager pe care intru saptamanal nu m-am mai tinut de alt joc asa serios. Acesta are avantajul ca nu trebuie sa intri in fiecare zi cum e triburile deci nu te plictisesti de el daca intri o data pe saptamana sau o data la cateva zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariu |Jocuri Browser

Jocuri browser special selectate pentru a va fi prezentate dvs. sub forma de recomandari pe acest site. Fiecare joc in parte se joaca de pe calculator, prin intermediul unui browser cum sunt mozilla firefox, google chrome sau opera. Aceste jocuri browser sunt gratuite si se pot juca fara a descarca sau instala jocul, o parte din ele sunt multiplayer, adica aveti ocazia sa luptati cu alti oameni reali care joaca acel joc la fel ca dumneavoastra. Cele mai importante si mai jucate jocuri browser va sunt prezentate pe acest site, mai sus in meniu puteti gasi chiar si o lista cu acestea prezentate cat mai detaliat de unde puteti da click pe numele fiecaruia ca sa aflati oricate informatii aveti nevoie pentru a va face interesat sa-l jucati si sa va petreceti ceva timp liber pe siteurile respective. Daca sunteti pasionat de jocuri browser si deja jucati unul dinte aceste jocuri browser prezentate pe site puteti incerca oricand altceva, alegeti oricare dintre aceste jocuri browser existente pe site. Jocuri browser online joaca multi oameni, poti juca si tu acum unu dintre aceste jocuri browser, nu ai nimic de pierdut, ba chiar iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut pe un astfel de site.